ごま豆腐カプレーゼ

材料(3人前)
ごま豆腐……………………..1丁
アボカド…………..…………1個
トマト…………..……………1個
湯葉…………………………..1パック(豆乳に浸かっている生タイプ)
★お酢…………………………大さじ3
★醤油…………………..……..大さじ1
★ごま油…………..…………..2滴ぐらい
★豆乳…………………..……..大さじ2

作り方


ごま豆腐、アボカド、トマトを5mmの厚さに切る。


湯葉は、適当に千切りにする。


1の具材をお皿に綺麗に盛りつける。この時、アボカドが少し余るのでソースに使います。


3の余ったアボカドを潰しペースト状にしたら、★と2を加え混ぜ合わせる。


このソースを具材にかければ出来上がり。

About Agizzy
I love veggie cooking, and want to share my recipes with everyone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: