湯葉もずく酢

材料(3人前)
もずく酢………………………3パック
湯葉…………..……………….1パック(豆乳に浸かっている生タイプ)
キュウリ…………..………….1/2本
レモン汁………………………少々

作り方


キュウリを斜めに1mmぐらいの厚さに輪切りし、さらに千切りする。


湯葉を取り出し、適当に千切りにする。


もずく酢を器にもり、真ん中に湯葉をその上にキュウリを乗せ、レモン汁をたらせば出来上がり。

About Agizzy
I love veggie cooking, and want to share my recipes with everyone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: