かぼちゃのサラダ

材料(3人前

かぼちゃ…………………………1/4個
枝豆(冷凍)…………..………3掴み程度
にんじん……………..………….1/4本
マヨドレ…………………..…….大さじ4
塩…………………..…………….少々
豆乳…………………..………….少々

作り方


かぼちゃを1口大に切り、耐熱皿に入れてレンジのゆで機能でゆでる。


その間に、枝豆をざるに入れぬるま湯をかけて解凍し、さやから豆を出していく。


にんじんをみじん切りにし、1がゆで終わったらこのにんじんも軽くレンジでゆでる。


1をマッシュしたら、枝豆、にんじん、調味料を入れ、まんべんなく混ざったらお皿に盛り付けて出来上がり。

About Agizzy
I love veggie cooking, and want to share my recipes with everyone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: