ポパイソテー

材料(3人前)

ほうれん草…………………………2袋
ベジソーセージ…………..………..8本
コーン缶詰…………..……………..1/2缶
ニンニク…………..………………..2かけ
塩…………..………………………..適宜
コショウ…………..………………..適宜
醤油………..……..…………………大さじ1
豆乳マーガリン..…..………………大さじ2
サラダ油..…………………………..小さじ1

作り方


ほうれん草をよく洗って4cm幅に切る。ベジソーセージ2mm幅の斜め切り、ニンニクは薄く輪切りにスライする。コーンは缶から出して洗い水切りする。


フライパンにサラダ油と大さじ1の豆乳マーガリンを入れ熱し、ニンニクを入れ、香りがしてきたらベジソーセージ→ほうれん草→コーンの順に入れ炒める。


塩、コショウ、醤油で味つけしたら、残りの大さじ1の豆乳マーガーリンを絡めて出来上がり。

※※※
余ったコーンはジップロックに入れて冷凍しておきます。

About Agizzy
I love veggie cooking, and want to share my recipes with everyone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: